eurosocap colorCirca 40 jaar ervaring, geavanceerde technologie en professionaliteit maken van Euro So.Cap. één van de wereldwijde marktleiders op het gebied van de productie en verkoop van haren. Op de mondiale markt staat de onderneming in de top op het gebied van productkwaliteit, management en servicekwaliteit.

Onze haren bestaan uit 100% natuur haar en zijn niet bewerkt met een silicone laag. Dit heeft een natuurlijke uitstraling van de extensions als resultaat. Onze haren zijn leverbaar in 81 kleuren en verschillende lengtes.  De natuurtinten zijn beschikbaar in 3 structuren: glad, golvend en gekruld.
So.Cap Hairextensions wordt wereldwijd vertegenwoordigd, en is continue bezig in te spelen op de wensen van haar klanten.

Of u nu kiest voor haarverlenging of om uw haar meer volume te geven, met de extensions van
Euro So.Cap. krijgt u de hoogste kwaliteit.

De haarstrengen bestaan uit 100% écht haar.
ExtensionsDe haren worden verwerkt volgens de Remis methode. Deze techniek verzekert dat de haren steeds gebundeld blijven van wortel naar punt waardoor de cuticula intact blijft én in één dezelfde richting. Die methode is de eerste prioriteit voor kwaliteit extensions.

Prijs in overleg met uw wensen.
Net als de rest van de prijzen in onze kapsalon, zullen ook die van de extentions u bevallen!

Extensions 1Extensions 3Extensions 2

 

SHELLAC

shellac

VOLG ONS OOK VIA

facebook logo